Flyttprojektet

 

Ja, det är sant, vi har faktiskt sålt huset där både Ska vi slå vad och Brev från Syster Lilly skrevs. Tack vare Guds nåd så behövde vi bara flytta cirka två kilometer. Så när jag skriver det här nu kan jag bara vända mig 90 grader så har jag utsikt över samma vackra kulle som från mitt gamla skrivbord – fast från andra hållet, baksidan liksom. I vårt gamla (supercharmiga men pyttelilla) hus bor nu en kille som är några år yngre än oss och som det passar perfekt för. Och som faktiskt är avlägset släkt med Lilly Gustafsson!

Först nu börjar vi landa så pass att jag faktiskt kan tänka mig att sätta mig och skriva lite igen. Såhär ser arbetsplatsen ut just nu.

Idag har vi haft höstens första gudstjänst i Betel (på somrarna är vi på en sommargård som heter Kröngården, och för två veckor sedan var vi på missionsbåten Shalom). Det var en härlig start. Svårt att förklara, men ibland känns allt bara så gott.

Nu ska jag störta mig iväg till röstlokalen i Södra Vi och rösta i kyrkovalet. Jag har aldrig kommit ihåg att rösta i det tidigare, men i år känns det liksom extra angeläget. Har förstått att många känner som jag. Hoppas och ber för ett hyfsat vettigt valresultat i Svenska kyrkan.

Kommentera inlägget här :