Sett den på riktigt!

Skriv inläggstext 

En lång väntan är över. Nu har jag hållit boken i min hand (och min underbara man och mina barn har också fått klämma lite på den). Den är faktiskt riktigt fin! Finare än jag väntat mig. På något sätt ställer man (jag) alltid in sig på att det ska vara typ en stor svart ruta mitt över framsidan eller något. Den här var perfekt. På insidan vet  jag ju att det finns lite småmissar (som jag har ältat det under veckorna som gått sedan den skickades till tryck!). Men omslaget, det är riktigt, riktigt fint.

Nu är det på riktigt!

Nu är boken verkligen på väg och det här är på Dagens Vimmerby i dag:

 
 
Dagens Vimmerbys artikel

Tänk att Lilly Gustafsson på ett år ha gått från att generera typ en träff på Google till att ha en egen tagg på Dagens Vimmerby! Hihi!

Taggar: Brev från Syster Lilly;

Nu räcker det!

I Stockholm och tentapluggar. Tenta om en timme, konstigt nog ändå inte så värst nervös, mest taggad. Men det kan gå åt skogen ändå förstås.


Som jag nog har skrivit så ska boken vara på väg till tryck nu. Det känns overkligt! Väldigt svårt att släppa taget, man vill ju så gärna peta lite, lite till. Men en grej som stod i en lärobok jag läste igår var bra: good enough. När man har jobbat och jobbat och jobbat med en studie (i det fallet) så måste man någonstans sätta punkt och tänka att det här duger. Nu måste både jag och manuset gå vidare i livet... men det är läskigt!