Korrektur!

Lååång tågresa och jag hade velat gå igenom manuset, men mejlen funkar inte. Typiskt! Har fått tillbaka manuset för vad som kan vara allra sista rundan. Nu ska det bara småpetas, enligt förläggaren. Men jag är nog egentligen för trött för att jobba med det så det är kanske bra. Klev upp fem i morse för att åka till Stockholm pga plugg. Nu på väg hem igen och så jobb imorgon. Livet är intensivt.
 
Just nu får jag väldigt mycket uppmuntran när det gäller Ska vi slå vad. Många som verkar ha passat på att läsa den såhär i höstmörkret. Det är ju kul! Det här med att skriva en fortsättning är något som jag tänker en hel del på. Det finns en del material som känns bra och nog kan användas ungefär som det är, och så kämpar jag i mina tankar med att få till några andra saker. Skriver inget just nu, dock. Känns ju livsfarligt att börja på ett nytt (nygammalt) projekt när man inte är klar med det förra. Även om man blir sugen!

Omslag snart klart!

Nu är framsidan klar! Den har skickats några gånger fram och tillbaka, men nu är alla nöjda, tror jag.

Jag har skrivit hemtenta hela dagen och slappar lite med att kolla på SVT 60 år på play. Här finns flera roliga avsnitt om hur olika serier och karaktärer har kommit till. Blir inspirerad för att skriva skönlitteratur! Det är väldigt kul och precis lika svårt som att skriva en biografi, fast på ett helt annat sätt.

Sövande

Nu är det nästan bara tråkigt jobb kvar. Referenslista - snark... Men jag förstår ju också att den är jätteviktig. Ifall någon vill gå tillbaka och kolla källorna t ex. Men verkligen inte kul att skriva.