Vaccinerad

Två små plåster på överarmarna visar att jag snart har det vaccinationsskydd som krävs för resan. Den kommer lite närmare för varje dag...

En tupp och sista sekunden

Pratat idag med en person vi ska träffa på resan. Lite svårt att höra ibland pga en högljudd tupp i bakgrunden men kändes jättebra. Faktiskt kändes det riktigt verkligt för första gången att jag verkligen ska få komma dit.

Förresten så berättade han att en av dem som kände min huvudperson dog för några veckor sedan. Här hemma har också en i den generationen precis fått flytta hem till Jesus. Ingen av dem hann jag alltså samtala med. Det känns verkligen att det är litegrann i sista sekund om man ska hinna få träffa några som minns henne. Men det är väl någon mening med det också. Gud brukar alltid ha sin egen tidsplan.

Resplaner igen

Mamma, som jag ska resa tillsammans med i augusti, har hittat en typ av hembygdsgård i området som vi ska till. Vi hoppas att ett besök där ska kunna ge en liten bild av livet på landsbygden i den regionen för 80 år sedan, ungefär som det såg ut när min huvudperson kom dit. Det skulle vara så spännande!