Diktsamling

Den här diktsamlingen är så naken och ömhudad och samtidigt så vacker att den får mig att vilja gråta. Tack för boken, Denise Olsson Bergkvist!På nattduksbordet

Jag handlade inte så mycket på bokmässan men kom ändå hem med ett par nya böcker som vänner rekommenderat. Nu ligger de på mitt nattduksbord och bara gör mig lässugen - två rätt olika böcker: Tre koppar te av Greg Mortenson och David Relin (Marcus Förlag) och Processen, inte av Franz Kafka, (den borde man förstås läsa nån gång) utan av John Grisham (Bonnier pocket). I kväll får de dock vänta till förmån för kurslitteratur om huvudsatser och bisatser, som vi har seminarium om imorgon.

Vad jag köpte på bokmässan? Var inte rädd av Anna Andersson (Pärlan förlag) förstås! Annars hade mina barn lynchat mig när jag kom hem.

Din bokSläkt och vänner från olika perioder i livet kom på signeringen på Din bok i Göteborg. Det kändes bra att få berätta om boken och läsa ur den på västkusten också. Folk köpte boken också så nu väntar jag med spänning på reaktionerna när de har läst den.

Efteråt gick några av oss ut och åt pizza. Otroligt cool personal som (så småningom) trollade fram ett bord för arton utan att blinka fast det redan var fullt på restaurangen.