"Underbara personligheter"

En god vän skrev nyss: 
"Vill bara säga att din bok är jättebra!
Jag läste den på kvällen/natten efter signeringen. Spännande, rolig, underbara personligheter. Genuina och härliga funderingar kring Gud och tron."
På något vis betyder det nästan ännu mer när det är en nära vän som säger att hon uppskattar boken. Någon som vet vem jag är och som skulle genomskåda om jag inte var helt "sann" i det jag skrev. Tack!!

I Dagen idag!

Idag finns en artikel om min bok i tidningen Dagen. Fin och seriös artikel!
 
Läs den här:
http://www.dagen.se/kultur/bokdebutant-jag-vill-v%C3%A4cka-fr%C3%A5gor-1.301226

Fin recension på bokbloggen Oarya

Citat från bloggen: "På många sätt är ”Ska vi slå vad” en av de böcker som fått mig att tänka till, betydligt mer än vanligt faktiskt [...] Jag är väl ungefär så sekulariserad som det bara går, vilket gör att jag personligen inte kan relatera till mycket av det som beskrivs i boken, men jag inser att det mycket väl kan vara så för många andra, bland annat tonåringar, att man känner att man nästan måste ”komma ut” som kristen beroende på sin omgivning."
 
"Som diskussionsunderlag tror jag därför att den här boken absolut kan vara användbar. Språket är enkelt och dialogerna är trovärdigt återgivna. Däremot kan jag känna att temat ”allt löser sig om man ber” upprepas lite väl många gånger och används för att lösa allt för många problem, allt från skrikande barn till uppvaknande på sjukhus."
 
Recensenten tycker att karaktärerna är platta (det kan jag bjuda på!) och avslutar med att boken är "... väldigt tänkvärd, även för sådana som mig som ställer sig rätt tvivlande till allt vad religion heter, och det är faktiskt den största bedriften som Fredriksson och hennes bok lyckas med."
 
Läs hela recensionen på http://oarya.se/2014/11/13/ska-vi-sla-vad/