Liten uppdatering

Det har hållt i sig ett bra tag nu att Lilly-boken säljer lite nästan varje dag. Jag är ju verkligen ingen försäljare (blir snarast nervös av hela säljsituationen) så det är väldigt skönt att jag inte direkt behöver anstränga mig, utan folk hör av sig själva och vill köpa den. (Sedan säljer den via andra kanaler också, bokhandlar osv förstås, men det har jag ingen koll på.)


Folk jag känner kommer med mycket positiv respons (de vågar väl inget annat, haha!). Men det är ju ännu roligare när någon man inte känner säger något. Fick t ex i dag en sms-konversation vidarebefordad till mig via skärmdump, där en för mig okänd person skrev att boken var "fantastisk låsning"! Han som vidarebefordrade var rätt säker på att hans kompis egentligen menade "fantastisk läsning". Det var ju fin uppmuntran!

På lördag är det dags för cafékväll i Betel i Djursdala, där hela historien började. Eftersom en som tänkt komma och lyssna har bett mig om det så kommer jag att berätta igen om hur boken egentligen kom till. Min dotter är jätteskeptisk till att någon vill höra det, ("det har väl alla människor redan hört!!") men vi får väl se. Det finns ju mycket personliga saker och detaljer som inte kom med i boken och som jag aldrig har berättat offentligt, men som ändå är fascinerande och som man kan berätta i ett sådant sammanhang. Som visar hur Gud leder. Om man tror på sådant.

Bilden nedan kom från en annan läsare. Känns så konstigt och ändå fint att se mina två "barn" bredvid varandra. Så olika.

Kommentera inlägget här :