Ringar på vattnet

Brev från Syster Lilly fortsätter att på något mystiskt sätt sälja sig själv. (Vilket är tur eftersom jag är typ världens sämsta försäljare.) Folk kommer hela tiden fram och berättar att de har läst den, eller att de inte hann läsa den själva innan den blev utlånad och nu har den vandrat iväg ytterligare något led. Eller att de har hört talas om den och vill läsa den. Ringar på vattnet.


En rolig sak på samma tema är att jag var på Rotary (en klubb som äter lunch ihop och lyssnar på ett föredrag) för ett tag sedan. Och nu har den andra klubben i Vimmerby bjudit in mig, eftersom en av deras medlemmar råkade vara med och höra det första föredraget. Så jag ska dit imorgon.

Sedan så har programmet för Torpkonferensen kommit nu (coolt!) och där står seminariet Brev från Syster Lilly med, med förklaringen: "Frukostseminarium om en av alla kvinnor som har gått i täten". Bra tycker jag! Kom gärna dit om ni är på Torp! I Café Stallet, midsommardagens morgon kl 9-10. Ta med egen frukost. 

Och så har det precis blivit klart att jag även kommer signera böcker på Din Bok konferensbokhandel samma dag kl 12-13. Perfekt för dig som inte riktigt orkar upp till kl 9. Välkommen!

Taggar: Brev från Syster Lilly;

Kommentera inlägget här :