Två städade skrivbord

Tänk vad mycket lite ordning kan betyda! Jag insåg inte hur stressad jag var över kaoset på skrivbordet hemma förrän jag var uppe i Stockholm förra veckan och kom att prata om det. Började faktiskt gråta! Skrivbordet kändes som ett symptom på alla oavslutade projekt som jag har igång just nu. Skrivbordet måste städas!

När jag kom hem och berättade det gjorde min snälla man slag i saken direkt. Med lite överblivet virke som vi hade hemma byggde han nya hyllor i en garderob som nu blev bokhylla. Tidskriftssamlare fyndade jag på Netto för 12:50 styck. Så denna fantastiska upprustning av vår arbetsplats har kostat totalt 75 kronor! Och mera ro i själen fick jag.

Passade även på att återinföra det system som fanns från början, att allt bokjobb ska göras på kontoret i kyrkan. Körde tillbaka lite material dit som hade råkat hamna hemma hos mig. Bara för att upptäcka att någon vänlig själ hade städat där också. Alla pärmar och böcker i fin ordning uppe i hyllan istället för i tusen olika högar på skrivbordet. Och denna omtänksamma människa har inte gett sig tillkänna med ett enda ord. Det här måste vara världens snällaste församling någonsin.

Kommentera inlägget här :